Projecten

Bent u benieuwd naar een van onze projecten? Of wilt u zien wat wij in het verleden georganiseerd hebben?

Roijé Congressen organiseert al 20 jaar congressen, symposia, cursussen en side events. Vooral in de cardiologie hebben we inmiddels onze naam gekregen.

Of congressen en cursussen nu voor 20, 1000 of meer gasten georganiseerd worden, het kwalitatief hoogwaardige niveau blijft kenmerkend. Belangrijk vinden we ook dat er een goede samenwerking is met de opdrachtgever, waarbij gedrevenheid, betrouwbaarheid en een goede focus van wat er van ons verwacht wordt voorop staan. Korte lijnen, snel schakelen dat is de kracht van een klein bedrijf zoals wij hiermee is de opdrachtgever direct geholpen.

Het is voor ons de uitdaging om een bijzonder, onderscheidend en zeer goed georganiseerd project te realiseren, met oog voor detail! Het project is ten slotte het visitekaartje van onze opdrachtgever.

Onze projecten

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende projecten.

NVVC

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 600-800 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

VZI

Roijé Congressen voert voor de Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) het volledige secretariaat, de ledenadministatie maar ook website sponsoring en plaatsing van vacatures. Daarnaast organiseren we sinds 2013 de congressen voor de VZI met ook diverse trainingen, regiobijeenkomsten (Tech Talks) en meer. Zeer diverse onderwerpen komen hier aan bod met gevarieerde sprekers.

PA Invest

In opdracht van de NAPA organiseren wij sinds 2020 het jaarlijkse PA Invest Congres.

In 2020 heeft het congres geheel online plaatsgevonden, in 2021 hybride. In 2022 mochten we eindelijk weer grotendeels fysiek! Wel is gebleken dat de hybride variant heel goed werkt en we dit doorzetten in de toekomstige edities.

De werkgroep Invest creërt elk jaar samen met Roijé Congressen een mooi en gevarieerd programma samen.

DACT

De Dact Treasury Fair is  een beurs waar leveranciers en afnemers van treasury diensten en producten elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de beurs kunnen bezoekers deelnemen aan een Masterclass, praktische workshops en speciale productdemo's om hun kennis van treasury-vraagstukken op peil te houden. De beurs biedt ook veel gelegenheid voor informaal contact en netwerkopbouw.        

 

                       

Oncologie update

Het Oncologie Update symposium is speciaal bedoeld om longartsen, oncologen, pathologen en moleculair biologen een overzicht te geven van nieuwe ontwikkelingen en biomarkers voor immuun- en doelgerichte therapie in de oncologie.

NHRA

Het congres van de Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA) vindt jaarlijks plaats voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres.

Het programma is relevant voor alle cardiologen, elektrofysiologen, pacemakertechnici, elektrofysiologie-verpleegkundigen en onderzoekers in deze gebieden. Er wordt stilgestaan bij controversiële onderwerpen en de laatste ontwikkelingen worden besproken op o.a. op het gebied van de elektrofysiologie en device cardiologie.

TAVI

Sinds 2022 organiseert Roijé Congressen het Nationaal TAVI Symposium. Het symposium met een gevarieerd programma vol wetenschappelijke en educatieve lezingen zijn in de voorgaande edities succesvol ontvangen. Zowel de plenaire als parallelle sessies.

LAC

Deze dag wordt sinds enkele jaren door Roijé Congressen georganiseerd. Deze dag is voor alle A(N)IOS, arts-onderzoekers en andere jonge geïnteresseerden binnen de cardiologie en heeft als doel om te verbinden en te verbreden.

CAHAL

Het CAHAL Symposium (Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden) met de titel "Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene", bestaande uit twee parallelle programma's is destijds georganisseerd voor cardiothoracaal chirurgen, kindercardiologen, congenitaal cardiologen, cardiologen, kinderartsen, gynaecologen, echocardiografisten en andere geïnteresseerden.

ESC Congres

Ieder jaar vindt het ESC congres van de European Society of Cardiology plaats in steeds een ander Europees land. Meer dan 30.000 cardiologen komen bijeen.

Voor de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie en de WCN organiseert Roijé Congressen de jaarlijkse gezamenlijke borrel tijdens dit congres.

Voorgaande edities waren in Wenen, Stockholm, München, Parijs, Londen, Rome, Barcelona en Amsterdam.

NHV

Roijé Congressen organiseerde tussen 2006-2023 jaarlijks het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging, waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging en de niet-leden via de hartfunctie afdelingen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Amsterdam UMC Hartcentra verwijzers symposium

In opdracht van het Amsterdam UMC organiseerde wij in 2018 en 2019 het Amsterdam UMC Hartcentra verwijzers symposium.

Cardiognetics

To mark the fascinating development of the field of Cardiogenetics, and celebrate the academic career of Professor Arthur Wilde, who has been instrumental in its progress from the outset, we organized a symposium entitled: Cardiogenetics, the evolution of a discipline.

Afscheidssymposium

 Symposium voor prof.dr. B.J.M.Mulder ter gelegenheid van haar afscheid als cardioloog in het Amsterdam UMC (AMC).

Met een bescheiden, door haar samengesteld, symposium zwaaien wij haar uit. Het hoofdonderwerp daarin is “Big Data en artificial intelligence”, waarvan velen zeggen dat het ons vak volledig gaat veranderen. Daarmee kijkt ze in de toekomst en dat is natuurlijk precies wat ze altijd gedaan heeft met bv het opzetten van Concor als het mooiste voorbeeld.

CONCOR in Tuschinski 

Wat heeft het CONCOR onderzoek de afgelopen 17 jaar opgeleverd?
Wat zijn de lange termijn uitkomsten voor patiënten met een aangeboren hartafwijking? Hebben de resultaten effect gehad op de huidige behandeling? Wat hebben de patiënten aan het onderzoek? Wat heeft het DNA-onderzoek naar de erfelijkheid van aangeboren hartafwijkingen tot nu toe opgeleverd? Deze vragen zijn de aanleiding geweest voor het organiseren van een CONCOR evenement. 

Symposium 20 jaar Mededingswet

De Vereniging voor Mededingingsrecht organiseert een symposium om stil te staan bij 20 jaar Mededingingswet, maar vooral ook om vooruit te kijken. Het symposium vond plaats in de Pulchri Studio te Den Haag.

ENOC Conference

Roijé Congressen heeft in samenwerking met De Kinderombudsman de ENOC Conferentie georganiseerd. De 2-daagse conferentie vond plaats in de Rode Hoed in Amsterdam, de Algemene Ledenvergadering in de Grote zaal van de Tweede Kamer in Den Haag.

Roche

In opdracht van Roche Diagnostics organiseren wij regelmatig symposia. Roche wil hiermee inzicht geven in nieuwe ontwikkelingen. Zo organiseerden wij het Cardiac Biomarker symposium en is Roche de grondleggen van het Oncologie Update symposium..

                                   

             

                                                                          

 

                                  

                                                                       

 

 

 

 


                                                      

                                      

                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         

 

 

 

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.