Over ons

Met ons kantoor aan de rand van de Zuidas van Amsterdam hebben we genoeg inspiratie voor toekomstige bijzondere en onderscheidende congressen!

Belangrijk vinden we dat er een goede samenwerking is met de opdrachtgever, waarbij het voor ons de uitdaging is om een bijzonder, onderscheidend en zeer goed georganiseerd project te realiseren. Een congres is ten slotte het visitekaartje van de opdrachtgever. Groepsreizen naar het buitenland behoren ook tot de werkzaamheden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Roijé Congressen is een geoliede, ambitieuze organisatie die elk congres tot een succes maakt. Wij streven naar perfectie en maken dat waar. U als opdrachtgever kent daarmee geen zorgen meer.

Achter Roijé Congressen gaan perfect op elkaar ingespeelde personen schuil. Met een klein team bereiken zij dat opdrachtgevers altijd direct geholpen kunnen worden, korte lijnen werken nu eenmaal snel en met zo min mogelijk ruis op de lijn!

Barbara Roijé


Na ruime werkervaring te hebben opgedaan binnen de congresorganisatie, is Barbara in 2004 haar eigen congresbureau gestart. Door enorme gedrevenheid en perfectie op detailniveau heeft ze bereikt dat opdrachtgevers alle vertrouwen hebben in een goede uitvoering van opdrachten uitgevoerd door Roijé Congressen.

Monique Korrel


Heeft voor verschillende evenementenlocaties en bureaus gewerkt en weet zodoende wat opdrachtgevers wensen en wat de mogelijkheden zijn op locaties. Met oog voor detail en een goede dosis enthousiasme worden uiteenlopende opdrachten met beide handen aangepakt.
 

Bibiche BooiEen gedreven manager met ruim 15 jaar ervaring in de evenementensector in binnen- en buitenland. Elk congres wordt, vanwege haar perfectionisme en strakke planning, tot in de puntjes goed uitgevoerd.

Soraya FernandMet de nodige ervaring in de congres en hotelbranche versterkt Soraya ons team op breed niveau! Met groot enthousiasme heeft zij verschillende projecten onder haar hoede.

 

Vacature

 

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team dat al 20 jaar lang hoogwaardige congressen organiseert?

We zoeken een enthousiaste collega die ons kleine, dynamische team komt versterken!


Geïnteresseerd? Vind de openstaande vacature voor de functie "projectondersteuner congressen" via Indeed en solliciteer door je cv met motivatiebrief te mailen naar barbara@roijecongressen.com.

In de loop der jaren is het team van Roijé Congressen uitgebreid maar klein gebleven. Samen bieden zij hun opdrachtgevers continuïteit, bereikbaarheid, productiviteit, enthousiasme en betrokkenheid. Kortom, een zeer krachtig team!