Projecten

 
 

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele projecten van ons congresbureau.

Roijé Congressen

Keizersgracht 268
1016 EV Amsterdam

t 020 33 00 941
f 020 20 31 250
info@roijecongressen.com

Wilt u meer informatie?

Symposium 20 jaar Mededingingswet

De Vereniging voor Mededingingsrecht organiseert een symposium om stil te staan bij 20 jaar Mededingingswet, maar vooral ook om vooruit te kijken. Het symposium vindt plaats op donderdag 15 februari 2018 in de Pulchri Studio te Den Haag.

De terugblik wordt verzorgd door Marc van der Woude, Rechter bij het Gerecht van de EU te Luxemburg. Vervolgens discussiëren vertegenwoordigers van de Europese Commissie, de ACM, Autoriteit Persoonsgegevens, het bedrijfsleven en de wetenschap over de toekomst van het mededingingstoezicht in Nederland. Economieverslaggever en nieuwslezer Hella Hueck treedt op als voorzitter van deze middag.

Wij nodigen u van harte uit om u aan te melden voor dit symposium.

Voor meer informatie en registratie, klikt u hier.

Opdrachtgever
Vereniging voor Mededingingsrecht
Symposiumdetails
15 februari 2018, Pulchri Studio, Den Haag

NHV congres

Het eerstvolgende NHV congres is op zaterdag 17 maart 2018. Aanmelden kan via ‘inschrijven’ in het menu. Roijé Congressen organiseert het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging één keer per jaar waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging en de niet-leden via de hartfunctie afdelingen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Naast het programma en de uitnodiging verzorgen we ook de locatie, audiovisuele middelen, eten en drinken, sponsoring, de registratie en afhandeling van accreditatie bij de SBHFL. Iedere deelnemer krijgt na afloop tevens een certificaat mee.

Opdrachtgever
Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV)
Congresdetails
Eerstvolgende congres: zaterdag 17 maart 2018

NVVC congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 550-750 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Voor deze congressen zijn we verantwoordelijk voor de contacten en onderhandelingen met de locaties, de audiovisuele ondersteuning, deelnemersregistratie, hotelovernachtingen, vervaardiging van het programmaboekje, sponsorwerving en alle communicatie daaromheen, hostesses, decoraties etc.

Opdrachtgever
Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)
Voorjaarscongres
5 - 6 april 2018, NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout
Najaarscongres
1 - 2 november 2018, Hotel Papendal, Arnhem

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.