Projecten

 
 

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele projecten van ons congresbureau.

Roijé Congressen

Keizersgracht 268
1016 EV Amsterdam

t 020 33 00 941
f 020 20 31 250
info@roijecongressen.com

Wilt u meer informatie?

NVVC congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 550-750 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Voor deze congressen zijn we verantwoordelijk voor de contacten en onderhandelingen met de locaties, de audiovisuele ondersteuning, deelnemersregistratie, hotelovernachtingen, vervaardiging van het programmaboekje, sponsorwerving en alle communicatie daaromheen, hostesses, decoraties etc.

Opdrachtgever
Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)
Voorjaarscongres
5 - 6 april 2018, NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout
Najaarscongres
1 - 2 november 2018, Hotel Papendal, Arnhem

VZI Congres

De Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) is een belangrijke partner in het beroepsveld van de medische technologie en levert een essentiële bijdrage aan het oplossen van o.a. vergrijzing, vakbekwaamheid/beroepserkenning en het financiële kader. De ruim 1000 leden zijn als medisch technici werkzaam in de ziekenhuizen, de gastleden zijn werkzaam in de industrie of het onderwijs en hebben een belangrijke rol in de hele levenscyclus van de medische technologie. Ze adviseren over de aanschaf, verzorgen de instandhouding van hoogwaardige apparatuur en ondersteunen gebruikers bij een optimale inzet van medische technologie. Het doel van de vereniging is gericht op het bevorderen van kennis en het versterken van onderlinge contacten.

Roijé Congressen organiseert sinds 2013 de congressen voor de VZI en daarnaast ook trainingen, regiobijeenkomsten en meer. Zeer diverse onderwerpen komen hier aan bod met (inter)nationale sprekers.

Opdrachtgever
Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici
Congresdetails
donderdag 24 mei 2018 - Van der Valk Hotel Veenendaal

CONCOR in Tuschinski

Wat heeft het CONCOR onderzoek de afgelopen 17 jaar opgeleverd?
Wat zijn de lange termijn uitkomsten voor patiënten met een aangeboren hartafwijking? Hebben de resultaten effect gehad op de huidige behandeling? Wat hebben de patiënten aan het onderzoek? Wat heeft het DNA-onderzoek naar de erfelijkheid van aangeboren hartafwijkingen tot nu toe opgeleverd?

Deze vragen zijn de aanleiding geweest voor het organiseren van een CONCOR evenement op vrijdag 22 juni 2018 in Theater Tuschinski in Amsterdam. Het doel van deze dag is om u te informeren over de bereikte onderzoeksresultaten. Tevens vernemen wij graag uw ideeën over maatschappelijke relevantie en welk onderzoek u daarvoor graag zou willen zien in de toekomst. Hiervoor worden in verschillende zalen kleinere interactieve sessies georganiseerd met verschillende thema’s,zoals sport, bloedverdunners, hartoperaties, “kleppen en devices” en medicijngebruik. In de middag werpen we interactief een blik in de toekomst van de zorg. Hoe gaat de zorg er in de toekomst uitzien? Wat wordt de rol van eHealth, zorgrobots, big data, artificial intelligence en “Internet of Everything”? Komt u nog naar het ziekenhuis of wordt de zorg helemaal van thuis uit georganiseerd? We hopen u allen te mogen begroeten op vrijdag 22 juni in Theater Tuschinski! Inschrijven kan via www.roijecongressen.com/concor.

Datum:
Vrijdag 22 juni 2018
Locatie:
Theater Tuschinschki, Amsterdam

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.