Projecten

 
 

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele projecten van ons congresbureau.

Roijé Congressen

Keizersgracht 268
1016 EV Amsterdam

t 020 33 00 941
f 020 20 31 250
info@roijecongressen.com

Wilt u meer informatie?

VZI Healthtech Talks

De Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) is een belangrijke partner in het beroepsveld van de medische technologie en levert een essentiële bijdrage aan het oplossen van o.a. vergrijzing, vakbekwaamheid/beroepserkenning en het financiële kader. De ruim 1000 leden zijn als medisch technici werkzaam in de ziekenhuizen, de gastleden zijn werkzaam in de industrie of het onderwijs en hebben een belangrijke rol in de hele levenscyclus van de medische technologie. Ze adviseren over de aanschaf, verzorgen de instandhouding van hoogwaardige apparatuur en ondersteunen gebruikers bij een optimale inzet van medische technologie. Het doel van de vereniging is gericht op het bevorderen van kennis en het versterken van onderlinge contacten.

Roijé Congressen organiseert sinds 2013 de congressen voor de VZI en daarnaast ook trainingen, regiobijeenkomsten en meer. Zeer diverse onderwerpen komen hier aan bod met (inter)nationale sprekers.

Opdrachtgever
Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici
VZI TechhTalk + ALV
donderdag 14 maart 2019 - Stöpler te Utrecht

NHV congres

Roijé Congressen organiseert het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging één keer per jaar waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging en de niet-leden via de hartfunctie afdelingen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Naast het programma en de uitnodiging verzorgen we ook de locatie, audiovisuele middelen, eten en drinken, sponsoring, de registratie en afhandeling van accreditatie bij de SBHFL. Iedere deelnemer krijgt na afloop tevens een certificaat mee.

Opdrachtgever
Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV)
Congresdetails
Jubileumcongres: zaterdag 16 maart 2019, DierenPark Amersfoort

NVVC congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 550-750 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Voor deze congressen zijn we verantwoordelijk voor de contacten en onderhandelingen met de locaties, de audiovisuele ondersteuning, deelnemersregistratie, hotelovernachtingen, vervaardiging van het programmaboekje, sponsorwerving en alle communicatie daaromheen, hostesses, decoraties etc.

Opdrachtgever
Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)
Voorjaarscongres
11 - 12 april 2019, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Najaarscongres
7 - 8 november 2019, Hotel Papendal, Arnhem

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.