Projecten

 
 

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele projecten van ons congresbureau.

Roijé Congressen

Keizersgracht 268
1016 EV Amsterdam

t 020 33 00 941
f 020 20 31 250
info@roijecongressen.com

Wilt u meer informatie?

NHRA Jaarcongres 'Brady & Tachy'

Het congres van de Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA) vindt ook dit jaar weer plaats in Papendal en voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres.

Het programma voor woensdag 1 en donderdag 2 november is inmiddels bekend en is relevant voor alle cardiologen, elektrofysiologen, pacemakertechnici, elektrofysiologie-verpleegkundigen en onderzoekers in deze gebieden. De Bert Thalen-lezing zal dit jaar worden verzorgd door Prof. dr. Harry Crijns.

Wij nodigen u van harte uit om u aan te melden voor ons congres!

Voor meer informatie en registratie, klik u hier.

Opdrachtgever
Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA)
Congresdetails
1 - 2 november 2017, Hotel Papendal, Arnhem

NVVC congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 550-750 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Voor deze congressen zijn we verantwoordelijk voor de contacten en onderhandelingen met de locaties, de audiovisuele ondersteuning, deelnemersregistratie, hotelovernachtingen, vervaardiging van het programmaboekje, sponsorwerving en alle communicatie daaromheen, hostesses, decoraties etc.

Opdrachtgever
Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)
Najaarscongres
2 - 3 november 2017, Hotel Papendal, Arnhem
Voorjaarscongres
5 - 6 april 2018, NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

ESC Congres

Ieder jaar vindt het ESC congres (European Society of Cardiology) plaats in steeds een ander Europees land. Totaal komen hier 30.000 cardiologen bijeen, ook vanuit Nederland gaan zij in grote getalen naar dit congres.

In 2013 vond het ESC congres plaats in Amsterdam. Voor Roijé Congressen een mooie kans om vanuit haar thuisbasis mooie projecten neer te zetten op locaties waarmee wij erg goed bekend zijn. Zo hebben wij ook bij mogen dragen aan het NVVC Concert, voor en door cardiologen in het geweldige Concertgebouw.

Ook werd er de afgelopen jaren een Challenge georganiseerd. Cardiologen liepen voor een goed doel in estafette van Utrecht naar oa. Parijs en München of hielden een Beachvolley Tournament in Barcelona.

Voor de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie en de WCN organiseert Roijé Congressen ieder jaar ook een gezamenlijke borrel tijdens dit congres. Komend congres organiseren we deze borrel in Barcelona bij La Font de Prades (in het oude stadje Poble Espanyol)!

Opdrachtgever
NVVC i.s.m. WCN
Congresdetails
Volgende ESC borrel: 26 augustus 2017, Barcelona

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.