Over ons

Met ons kantoor aan de prachtige Herengracht van Amsterdam hebben we genoeg inspiratie voor toekomstige bijzondere en onderscheidende congressen!

Roijé Congressen

Herengracht 575-577
1017 CD Amsterdam

t 020 33 00 941
info@roijecongressen.com

KvK nr. 09140607
BTW nr. 137455689 B01

Wilt u meer informatie?

Belangrijk vinden we dat er een goede samenwerking is met de opdrachtgever, waarbij het voor ons de uitdaging is om een bijzonder, onderscheidend en zeer goed georganiseerd project te realiseren. Een congres is ten slotte het visitekaartje van de opdrachtgever. Groepsreizen naar het buitenland behoren ook tot de werkzaamheden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Roijé Congressen is een geoliede, ambitieuze organisatie die elk congres tot een succes maakt. Wij streven naar perfectie en maken dat waar. U als opdrachtgever kent daarmee geen zorgen meer.

Achter Roijé Congressen gaan perfect op elkaar ingespeelde personen schuil. Met een klein team bereiken zij dat opdrachtgevers altijd direct geholpen kunnen worden, korte lijnen werken nu eenmaal snel en met zo min mogelijk ruis op de lijn!

Barbara Roijé
heeft na ruime werkervaring te hebben opgedaan binnen de congresorganisatie, in 2004 haar eigen congresbureau gestart. Door enorme gedrevenheid en perfectie op detailniveau heeft ze bereikt dat opdrachtgevers alle vertrouwen hebben in een goede uitvoering van opdrachten uitgevoerd door Roijé Congressen.

In de loop der jaren is het team van Roijé Congressen uitgebreid maar klein gebleven. Samen bieden zij hun opdrachtgevers continuïteit, bereikbaarheid, productiviteit, enthousiasme en betrokkenheid. Kortom, een zeer krachtig team!