Online NHRA Jaarcongres 2020

Woensdag 4 november 2020

 

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen heeft de NHRA congrescommissie besloten om het NHRA Jaarcongres 2020 online te laten plaatsvinden. Het gehele programma zal woensdag 4 november live te volgen zijn via een online conference center. Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u daags voor het congres een mail met een link waarmee u kunt inloggen. Het online conference center ziet eruit als een dashboard waarop het programma, de sprekers en live sessies te zien zijn en u online vragen kunt stellen.

Erkende experts bespreken met u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van katheterablatie en device therapie. Daarbij willen wij ook weer andere actuele onderwerpen behandelen, zoals bijvoorbeeld de behandeling van atriumfibrilleren en de rol van primair profylactische ICD-implantatie bij patiënten met hartfalen.

Naast de Corona pandemie wordt het jaar 2020 overschaduwt door het overlijden van Hein Wellens, een van de grondleggers van de klinische elektrofysiologie. Tijdens een lezing zullen wij hierbij stilstaan. 

De Nederlandse elektrofysiologie wordt op vele plaatsen van oudsher op internationaal topniveau beoefend. Wij zijn blij u weer een gevarieerd programma aan te bieden dat niet alleen relevant is voor cardiologen en elektrofysiologen, maar ook voor pacemakertechnici, verpleegkundig specialisten, physician-assistants en onderzoekers.

Wij hopen u op woensdag 4 november online te mogen verwelkomen.

Namens de NHRA congrescommissie,

Dr. Peter Loh