overzicht congressen

13 juni 2020

NHV congres 2020

Na een zorgvuldige afweging heeft de NHV echter moeten besluiten om het congres van maart te verplaatsen naar zaterdag 13 juni. Helaas is ook gebleken dat dit nog niet mogelijk is. Of het congres nog plaats gaat vinden hangt van meerdere factoren af en wordt momenteel afgewogen. Alle reeds ingeschreven deelnemers ontvangen hier per e-mail spoedig meer informatie over.
12 november - 13 november 2020

PA-Invest 2020

Op 12 en 13 november vindt dit jaar het PA-Invest congres plaats. Grenzeloos is het thema van Invest dit jaar.Hoe ver ga je in je vak? Waar ligt de grens als PA? PA als ZZP-er? Hoe zit het met supervisie? Als PA(io) over de grens werken? Naast inspirerende plenaire en parallelsessies, komen deze onderwerpen ook aan bod. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u hier binnenkort.
20 november 2020

CAHAL

Het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL) organiseert haar symposium dit jaar op 20 en 21 november 2020. De titel voor deze dag is "Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene". Ook is er een parallel programma over foetale cardiologie. Dit symposium is bedoeld voor cardiothoracaal chirurgen, kindercardiologen, congenitaal cardiologen, cardiologen, kinderartsen, gynaecologen, echocardiografisten en andere geïnteresseerden.