overzicht congressen

15 maart 2018

VZI Algemene Ledenvergadering en studiemiddag

De Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici organiseert op donderdag 15 maart 2018 haar Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats in de ochtend met aansluitend een lunch en de middag wordt ingevuld met een interessante studiemiddag.
17 maart 2018

NHV Congres 2018

De Nederlandse Hartfunctie Vereniging organiseert één keer per jaar een congres waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden maar ook geïnteresseerden zijn van harte welkom zich aan te melden via deze website.
22 juni 2018

CONCOR Symposium

CONCOR, de Landelijke registratie en DNA-bank van volwassen patiënten met een aangeboren hartafwijking, organiseert op vrijdag 22 juni 2018 in Theater Tuschinski te Amsterdam en informatieve en interactieve dag voor haar patiënten. Wat heeft het CONCOR onderzoek de afgelopen 17 jaar opgeleverd? Wat zijn de lange termijn uitkomsten voor patiënten met een aangeboren hartafwijking? Hebben de resultaten effect gehad op de huidige behandeling? Wat hebben de patiënten aan het onderzoek? En wat heeft het DNA-onderzoek naar de erfelijkheid van aangeboren hartafwijkingen tot nu toe opgeleverd? U komt het allemaal te weten op 22 juni, dus schrijf u snel in via onderstaande link.