overzicht congressen

13 juni 2020

NHV congres 2020 - geannuleerd

Na een tweede zorgvuldige afweging heeft de NHV moeten besluiten om ook het congres op zaterdag 13 juni niet door te laten gaan en deze voor 2020 nu geheel te annuleren. Deelnemers welke zich reeds hadden ingeschreven ontvangen ook per e-mail bericht, de inschrijfkosten worden terugbetaald.
4 november 2020

NHRA Jaarcongres 2020

Op woensdag 4 november zal het NHRA Jaarcongres plaatsvinden in Congrescentrum Papendal te Arnhem. Hier worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van de elektrofysiologie en device cardiologie besproken.
12 november - 13 november 2020

PA-Invest 2020

Op 12 en 13 november vindt dit jaar het PA-Invest congres plaats. Grenzeloos is het thema van Invest dit jaar.Hoe ver ga je in je vak? Waar ligt de grens als PA? PA als ZZP-er? Hoe zit het met supervisie? Als PA(io) over de grens werken? Naast inspirerende plenaire en parallelsessies, komen deze onderwerpen ook aan bod. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u hier binnenkort.
12 maart 2021

CAHAL

Het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL) organiseert heeft haar symposium op 20 november 2020 verplaatst naar 12 maart 2021. De titel voor deze dag is "Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene". Ook is er een parallel programma over foetale cardiologie. Dit symposium is bedoeld voor cardiothoracaal chirurgen, kindercardiologen, congenitaal cardiologen, cardiologen, kinderartsen, gynaecologen, echocardiografisten en andere geïnteresseerden.