Afgeronde projecten

 
 

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele reeds afgeronde projecten van ons congresbureau.

Roijé Congressen

Herengracht 575-577
1017 CD Amsterdam

t 020 33 00 941
info@roijecongressen.com

KvK nr. 09140607
BTW nr. NL001651590B43

Wilt u meer informatie?

NHV congres

Roijé Congressen organiseert jaarlijks het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging, waarbij we iedere keer weer interessante sprekers weten te benaderen voor het programma. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging en de niet-leden via de hartfunctie afdelingen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Tijdens het NHV congres komen onderwerpen aan bod welke alle facetten bevatten voor de algemeen en gespecialiseerd hartfunctielaborant. Het thema van het volgende congres luid: Het getrainde hart.

Opdrachtgever
Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV)
Congresdetails
NHV congres "Het getrainde hart" bij van der Valk Hotel Veenendaal 13 juni 2020 is helaas geannuleerd vanwege de coronamaatregelen
Registratie
www.roijecongressen.com/nhv

ESC Congres

Ieder jaar vindt het ESC congres van de European Society of Cardiology plaats in steeds een ander Europees land. Meer dan 30.000 cardiologen komen bijeen, ook vanuit Nederland gaan zij in grote getalen naar dit congres.

Zeker wanneer het ESC congres in Amsterdam wordt gehouden is dat voor Roijé Congressen een mooie kans om vanuit haar thuisbasis mooie projecten neer te zetten op locaties waarmee wij erg goed bekend zijn. Zo hebben wij ook bij mogen dragen aan het NVVC Concert, voor en door cardiologen in het geweldige Concertgebouw.

Ook werden er de afgelopen jaren Challenges georganiseerd. Cardiologen liepen voor een goed doel in estafette van Utrecht naar o.a. Parijs en München of hielden een Beachvolley Toernooi in Barcelona.

Voor de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie en de WCN organiseert Roijé Congressen ieder jaar ook een gezamenlijke borrel tijdens dit congres.

Opdrachtgever
NVVC i.s.m. WCN
Congresdetails
De NVVC-WCN borrel 2020 is geannuleerd

Amsterdam UMC Hartcentrum verwijzerssymposium

In opdracht van het Amsterdam UMC organiseerde wij in 2018 het Amsterdam UMC Hartcentra verwijzers symposium: 60 jaar Cardiologie in Amsterdam. Dit symposium vond plaats in de Beurs van Berlage. Via een online ‘keuzemenu’ konden deelnemers vooraf zelf bepalen welke onderwerpen aan bod kwamen.

In 2019 organiseerden wij voor het 2e jaar op rij het Amsterdam UMC Hartcentrum verwijzers-symposium. Dit jaar vond het symposium plaats in het Compagnie theater in Amsterdam. Tijdens het ochtendprogramma werden nieuwe ontwikkelingen in de cardiologie en cardiochirurgie besproken en in de middag kon men deelnemen aan een ‘College Tour’.

 

 

Opdrachtgever
Amsterdam UMC
Congresdetails
28 september 2018 & 11 oktober 2019

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.