Actuele projecten

 
 

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele lopende projecten van ons congresbureau.

Roijé Congressen

Herengracht 575-577
1017 CD Amsterdam

t 020 33 00 941
info@roijecongressen.com

KvK nr. 09140607
BTW nr. NL001651590B43

Wilt u meer informatie?

Roche Diagnostics Symposia

In opdracht van Roche organiseren wij regelmatig symposia. Roche wil hiermee inzicht geven in nieuwe ontwikkelingen. Zo organiseerden wij het Cardiac Biomarker symposium en staat het Roche Oncologie Update symposium voor oktober op de planning.

Roche Biomarker symposium betreft de medische meerwaarde van biomarkers in de dagelijkse praktijk. Themagewijs worden hoogwaardige presentaties gegeven over de laatste ontwikkelingen in onderstaande gebieden.

Het Roche Oncologie Update symposium is speciaal bedoeld om longartsen, oncologen, pathologen en moleculair biologen een overzicht te geven van nieuwe ontwikkelingen en biomarkers voor immuun- en doelgerichte therapie in de oncologie.

Opdrachtgever
Roche Diagnostics
Oncologie Update Symposium
28 oktober 2020, Muntgebouw, Utrecht

NHRA Jaarcongres 'Brady & Tachy'

Het congres van de Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA) vindt jaarlijks plaats in Papendal en voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres.

Het programma is relevant voor alle cardiologen, elektrofysiologen, pacemakertechnici, elektrofysiologie-verpleegkundigen en onderzoekers in deze gebieden.

Er wordt stilgestaan bij controversiële onderwerpen en de laatste ontwikkelingen worden besproken op o.a. op het gebied van de elektrofysiologie en device cardiologie.

Opdrachtgever
Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA)
Congresdetails
4 november 2020, Hotel Papendal, Arnhem
Registratie
www.roijecongressen.com/nhra

NVVC congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 550-750 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

De congrescommissie heeft een start gemaakt met het wetenschappelijke programma voor het NVVC Najaarscongres 2020. In samenwerking met de NVVC werken wij momenteel aan een plan om het NVVC congres (deels) te digitaliseren.

Opdrachtgever
Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)
Registratie
congres.nvvc.nl/
Najaarscongres 2020
5 - 6 november 2020, Hotel Papendal, Arnhem
Voorjaarscongres 2021
8 - 9 april 2021, NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.