Actuele projecten

Onze opdrachten zijn soms eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend. Hieronder vindt u enkele lopende projecten van ons congresbureau.

Symposium Cardiogentics, the evolutiono a discipline

Symposium “Cardiogenetics, the evolution of a discipline”

To mark the fascinating development of the field of Cardiogenetics, and celebrate the academic career of Professor Arthur Wilde, who has been instrumental in its progress from the outset, we are organizing a symposium entitled: Cardiogenetics, the evolution of a discipline.

The symposium will be held on August 24, 2023, at the historical location Felix Meritis in the heart of Amsterdam, immediately preceding the ESC congress (which in 2023 will be held in Amsterdam). It will feature presentations by outstanding international researchers in the domain of cardiogenetics, who will take us from the birth of the discipline to the present day, reflecting on the progress that has been made in the care of families with inherited cardiac disorders, and addressing outstanding challenges and opportunities.

Opdrachtgever

    

Amsterdam UMC 

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/cardiogenetics

Datum / locatie

24 augustus 2023, Felix Meritis

Symposium Cardiogentics, the evolutiono a discipline

ESC Congres

Dit jaar vindt het congres van de European Society of Cardiology plaats in Amsterdam. Tijdens dit congres vindt er een gezamenlijke borrel plaats voor zo'n 350-400 leden en genodigden van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) en de Werkgroep Cardiologische centra Nederland (WCN). Roijé Congressen organiseert deze borrel.

Opdrachtgever

    

NVVC in samenwerking met WCN

Registratie

via de NVVC em WCN

Datum / locatie

vrijdag 25 augustus 2023, The College Hotel in Amsterdam

VZI secretariaat en ledenadministratie

Congressen / Tech Talks / Trainingen

De Vereniging voor Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) is een belangrijke partner in het beroepsveld van de medische technologie en levert een essentiële bijdrage aan het oplossen van o.a. vergrijzing, vakbekwaamheid/beroepserkenning en het financiële kader. De ruim 1.100 leden zijn als medisch technici werkzaam in de ziekenhuizen, de gastleden zijn werkzaam in de industrie of het onderwijs en hebben een belangrijke rol in de hele levenscyclus van de medische technologie. Ze adviseren over de aanschaf, verzorgen de instandhouding van hoogwaardige apparatuur en ondersteunen gebruikers bij een optimale inzet van medische technologie. Het doel van de vereniging is gericht op het bevorderen van kennis en het versterken van onderlinge contacten.

Roijé Congressen voert voor de VZI het volledige secretariaat, de ledenadministatie maar ook website sponsoring en plaatsing van vacatures. Daarnaast organiseren we sinds 2013 de congressen voor de VZI met ook diverse trainingen, regiobijeenkomsten (Tech Talks) en meer. Zeer diverse onderwerpen komen hier aan bod met gevarieerde sprekers.

Opdrachtgever

Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici

Registratie

www.vzi.nl

VZI-WIBAZ HealthTech Talk

12 oktober 2023, Het Spoorwegmuseum in Utrecht

Trainingen & TechTalks 2023

  

Kijk voor alle data en onderwerpen op www.vzi.nl

NVVC Congressen

Roijé Congressen organiseert al sinds 2004 het voor- en najaarscongres van de NVVC. Deze 2-daagse congressen zijn in de loop der jaren enorm gegroeid naar 600-800 deelnemers per dag. Dit houdt de projecten voor ons uitdagend en we werken met veel plezier samen met het bureau van de NVVC.

Opdrachtgever

     

Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC)

Registratie

www.4pulse.nl/nvvccongressen

Voorjaarscongres 2023

20-21 april 2023
NH Confrence Centre Leeuwenhorst

Najaarscongres 20232 - 3 november 2023
Hotel & Congrescentrum Papendal, Arnhem

Nationaal TAVI Symposium

De tweede editie van het Nationaal TAVI Symposium is opnieuw door Roijé Congressen georganiseerd. Het symposium met een gevarieerd programma vol wetenschappelijke en educatieve lezingen zijn succesvol ontvangen, in zowel plenaire als parallelle sessies.

Zodra er meer informatie bekend is over de editie van 2024 zal dit hier en op de congreswebsite terug te vinden zijn.

Opdrachtgever

     

4pulse B.V. (dochteronderneming NVVC)

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/tavi

Datum / locatie

donderdag 21 september 2023
Van der Valk Hotel Veenendaal

Landelijke Assistentendag Cardiologie

Deze dag wordt sinds enkele jaren door Roijé Congressen georganiseerd. Deze dag is voor alle A(N)IOS, arts-onderzoekers en andere jonge geïnteresseerden binnen de cardiologie en heeft als doel om te verbinden en te verbreden.

Opdrachtgever

     

4pulse B.V. (dochteronderneming NVVC)

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/lac

Datum / locatie

vrijdag 6 oktober 2023, Het Spoorwegmuseum in Utrecht

NAPA - PA Invest

In opdracht van de NAPA organiseren wij in 2023 voor het 4e jaar het congres PA Invest.

In 2020 heeft het congres geheel online plaatsgevonden, in 2021 hybride. In 2022 mochten we eindelijk weer grotendeels fysiek! Wel is gebleken dat de hybride variant heel goed werkt en we dit doorzetten in de editie van 2023.

De werkgroep Invest heeft samen met Roijé Congressen een mooi en gevarieerd congres weten samen te stellen. Het programma en de inschrijfmogelijkheid staan op de website www.pa-invest.nl vermeld..

Opdrachtgever

      

Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)

Registratie

www.pa-invest.nl

Datum / locatie

donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2023
NH Conference Centre Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

NHRA Jaarcongres 'Brady & Tachy'

Het congres van de Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA) vindt jaarlijks plaats voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres.

Het programma is relevant voor alle cardiologen, elektrofysiologen, pacemakertechnici, elektrofysiologie-verpleegkundigen en onderzoekers in deze gebieden. Er wordt stilgestaan bij controversiële onderwerpen en de laatste ontwikkelingen worden besproken op o.a. op het gebied van de elektrofysiologie en device cardiologie.

Zodra er meer informatie bekend is over de inhoud zal dit op de cogreswebsite terug te vinden zijn.

Opdrachtgever

      

Netherlands Heart Rhythm Association (NHRA)

Registratie

https://registratie.roijecongressen.com/nhra

Datum / locatie

1 november 2023, Hotel & Congrescentrum Papendal, Arnhem

Oncologie Update

In november 2023 zal opnieuw het Oncologie Update symposium plaatsvinden. Een multisponsored symposium, speciaal bedoeld om longartsen, oncologen, pathologen en moleculair biologen een overzicht te geven van nieuwe ontwikkelingen en biomarkers voor immuun- en doelgerichte therapie in de oncologie.

Het symposium wordt in hybride vorm georganiseerd, u heeft dus de mogelijk om fysiek aanwezig te zijn of de avond online te volgen.

Voor meer informatie over de inhoud verwijzen we graag naar de website welke hieronder vermeld staat.

Het symposium biedt u de mogelijkheid om ervaringen en ideeën met collega’s en sprekers te delen en samen over het gebruik van predictieve diagnostiek in Nederland te discussiëren.

Datum / locatie

15 november 2023, Villa Jongerius

Registratie

www.oncologieupdate.com

Gesponsored door

AstraZeneca, BMS, Janssen en Roche

Wilt u ook een congres organiseren?
Wij helpen u graag verder.